Als u toe bent aan een mooi nieuw gebit en wel houdt van een stedentrip dan is tandheelkunde in Hongarije van Dental Reizen iets voor u! Dental Reizen is al vijf jaar uw partner op het gebied van begeleiding en bemiddeling van al uw tandheelkundige behandelingen in het buitenland.


Tandheelkunde Hongarije

Waarom tandheelkunde in Hongarije? Naast de uitstekende expertise van ons team in onze kliniek in Boedapest, kunt u van de gelegenheid gebruik maken om de stad beter te leren kennen. Deze aantrekkelijke stad aan de Donau met zijn prachtige bruggen en badhuizen heeft veel te bieden. Het is een bruisende wereldstad met de allure van oude historie tegenover de gezelligheid die de horeca en andere uitgaansgelegenheden in Boedapest ten overvloede bieden.

Lage kosten

Bent u bang dat de kosten voor tandheelkunde in Hongarije op deze manier boven uw budget uitstijgen? Geen nood. De kosten voor tandheelkundige behandelingen van Dental Reizen zijn tot 70% goedkoper dan uw tandheelkundige behandelingen in Nederland. Tel uit uw winst!