Veel mensen kiezen voor tandheelkunde in het buitenland. Dat is niet verwonderlijk want het biedt vele voordelen! Naast een aantrekkelijke prijs die een stuk lager uitvalt dat tandheelkundige behandelingen in Nederland kunt u rekenen op de uitstekende kennis en kunde van de tandartsen en kaakchirurgen van Dental Reizen. Want wij willen alleen het beste voor uw gebit!


Tandheelkunde buitenland

De standaardpraktijken van Dental Reizen zijn gevestigd in Turkse steden Antalya, Istanbul en Mersin. Daarnaast hebben we een kliniek in de Hongaarse stad Boedapest. Om tandheelkunde in het buitenland optimaal te kunnen aanbieden werken we ook samen met tandartsen uit Oekraïne, Brazilië en Tunesië.

Dental Reizen

De mensen die hebben gekozen voor tandheelkunde in het buitenland via Dental Reizen keren altijd in volle tevredenheid terug naar huis. Vaak niet alleen terugkijkende op een prettige en succesvolle tandheelkundige behandeling, maar ook op een heerlijke vakantie in één van de steden waar onze klinieken zich bevinden. Spreekt u dit ook aan? Neem dan snel een kijkje op deze website. E-mailen kan ook naar: info@dentalreizen.com.