Het is wellicht niet het eerste wat in u opkomt; een goed gebit en een tandarts in Turkije. Turkije kennen we van de mooie stranden, lekker eten en veel zon! De zoete Turkse gerechten zoals de bekende baklava zijn erg lekker, maar niet altijd even goed voor uw tanden. Toch is een bezoek aan Turkije aan te raden voor behoud van een mooi en goed gebit.


Tandarts Turkije

In de Turkse stad Antalya zit één van de tandheelkundige klinieken van Dental Reizen gevestigd. Hier kunt u tegen een aantrekkelijk tarief aan een mooi gebit geholpen worden door ons vakkundig team van de beste kaakchirurgen en tandartsen. Profiteer van de korting die Dental Reizen u biedt op uw tandheelkundige behandelingen en combineer uw bezoek met de tandarts in Turkije met een welverdiende vakantie in de mooie stad Antalya.

Meer informatie?
U zult uitgerust en met een prachtig gebit terugkeren van uw bezoek aan de tandarts in Turkije. Gunt u uw gebit het allerbeste en kan u wel een vakantie gebruiken? Aarzel geen moment en vraag een offerte aan bij Dental Reizen. Neem contact met ons op via telefoonnummer: +31- (0)43-6040649.