Hallo lieve mensen,

Hiermee bedoel ik met name Musa en de tandarts  En eigenlijk iedereen die mij geholpen heeft bij het verkrijgen van een niet alleen een nieuw bovengebit maar ook een brokje extra zelfvertrouwen (ik voel me bijna net zo als al die beroemde Nederlanders die bij Rick Velderhof zijn geweest en na een paar dagen aan de Cote d’Azur met een gevoel van weemoed).
Maar mijn gevoel is niet alleen weemoed maar ook een vorm van zelfoverwinning. Na het afbreken van drie kiezen kon ik hier in Nederland kiezen voor drie kronen a raison van duizend euro per kroon. Hierbij zou ik dan gered zijn met iets van een kauwvlak. Dus voor drieduizend euro zou ik drie kronen met een opbouw hebben. Waarmee nog mijn bovengebit niet helemaal opgeknapt zou zijn.
Nu heb ik voor 2200 euro een prachtig bovengebit inclusief tanden. Iedereen die het tot nu toe gezien heeft, is enthousiast. Als ik al enige angst had, was het omdat ik dit alleen heb ondernomen. Maar ik ben in Turkije geweldig opgevangen door jullie allemaal. En heb ook nog eens op de koop toe het einde van de Rammadan meegemaakt. Gezellig uit eten geweest met de tandarts en zijn vrouw. Hier in Nederland trouwens ondenkbaar.
En alles was zo heel erg gemoedelijk. Wat ik tot slot nog even wil vermelden is het estetische aspect. Dat stond naar mijn idee heel hoog in het vaandel. Vooral jij Musa hebt hier een groot aandeel in. Voor mij waren mijn nieuwe kronen sowieso al geweldig. Maar jij bent erg kritisch. Waardoor je mensen het idee geeft dat bijna alles mogelijk is. Het leven van alledag hier in Nederland gaat gewoon weer zijn gang. Maar dan wel met nieuwe tanden en kiezen.

Ik ben op dit moment een blij mens.
Heel veel liefs Adrie den H.


Hey Dental Reizen,

Frank hier, alias Brad Pitt haha! Hoe gaat het met jullie? Met mij gaat het prima! Ik lach weer zoals vroeger en ik kan weer normaal eten zonder erop te letten dat ik m’n bovenlip niet teveel op til enzo hehe het is echt heel prettig. Ik denk er nog vaag aan terug, maar aan de andere kant went het ook heel snel.
M’n tandvlees is nu bijna genezen dus dat gaat ook wel goed. Een vrouw op m’n werk vroeg nog over waar ik het laten doen enzo, dus ik heb haar jullie website gegeven en gezegd dat ze maar even een emailtje moet sturen.
Nogmaals heel erg bedankt, en ik neem contact op voor het verbouwen van de onderkant van m’n gebit.

Met vriendelijke groet,

Frank


U kunt ook uw eigen reactie bekend maken. Klik op “Reactie plaatsen” in het menu.

Pages: 1 2 3