De kosten van tandheelkunde in Nederland zijn erg hoog geworden, om nog maar te zwijgen over de lange wachttijden. Voor veel mensen is dit een reden om voor tandheelkundige behandelingen uit te wijken naar het buitenland. Dental Reizen maakt dit voor u niet alleen betaalbaar maar ook gemakkelijk.


Kosten tandheelkunde

Dental Reizen is opgericht in 2005 en inmiddels uitgegroeid tot de bekendste begeleider en bemiddelaar tijdens uw tandartsbezoek in het buitenland. In onze klinieken in Turkije en Hongarije zijn de kosten voor tandheelkunde laag. Daartegenover staat echter een uitstekende staat van dienst.


Voordelen Dental Reizen

Veel mensen moeten ondanks de voordelen die tandheelkunde in het buitenland biedt toch een drempel over voordat ze voor een behandeling van Dental Reizen kiezen. Dit begrijpen wij als geen ander. Een vreemd land, een vreemde taal.

Er komt nogal wat op u af maar maak u niet ongerust: wij zullen u te allen tijde bijstaan en uw bezoek in het buitenland zo aangenaam mogelijk maken. Daarbij zijn kwaliteit en vakbekwaamheid van onze tandartsen en kaakchirurgen gegarandeerd. En niet te vergeten: nergens zijn de kosten van tandheelkunde zo laag als bij Dental Reizen!