Een mooi gebit wil iedereen en daarvoor biedt een cosmetisch tandarts van Dental Reizen een uitkomst. Dental Reizen is dé partner in bemiddeling en begeleiding voor tandheelkundige behandelingen in Hongarije en Turkije. Sinds kort hebben we ook een kliniek geopend in de buurt van Maastricht. Laat u behandelen door een cosmetisch tandarts van Dental Reizen en bespaar tot 70% op uw tandartskosten en zeg lange wachttijden vaarwel!


Cosmetisch tandarts

Een cosmetisch tandarts van Dental Reizen verstaat zijn vak: gediplomeerd, professioneel en leunend op jarenlange ervaring beschikt hij over alle middelen om u een mooi nieuw gebit te geven waar u de rest van uw leven plezier van zult hebben.

Meer informatie?
Wilt u zien hoe de cosmetische tandartsen van Dental Reizen te werk gaan? Neem dan een kijkje op onze website. Voor specifiekere informatie over wat we voor uw gebit kunnen betekenen vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen of een foto van uw gebit op te sturen. Wij zullen u op basis hiervan een prijsindicatie geven.Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31- (0)43-6040649. E mailen kan ook naar: info@dentalreizen.com.