Onze patiënten over zijn ervaringen met Dental Reizen

Hier volgen de reacties van patiënten die gebruik gemaakt hebben van diensten Dental Reizen.


06-10-2017

Beste mensen
Gisteren had ik bij jullie praktijk een afspraak voor een implantaat of een brug? mijn teleurstelling was groot, omdat beide niet mogelijk was i.v.m mijn Osteoporose, tenminste de arts durfde gezien de situatie geen succes te garanderen, ik was wel teleurgesteld, echter nu ben ik blij om zijn eerlijkheid, en geen enkel risico te nemen, hij heeft mijn verwezen naar het CBT, mogelijk kan het daar wel?
Ik zou iedereen deze praktijk in Berg en Terblijt of Lemiers aanraden, voor de kosten die het met zich medebrengt en het goede advies, en …. niet te vergeten het aardige personeel. 👍


06-02-2014

Ik heb beloofd om na een jaar mijn ervaring te vermelden, bij deze dus. December 2012 heb ik mijn bovengebit laten behandelen door jullie. De tanden die ik nog had zijn afgeslepen en er zijn nieuwe tanden overheen gezet en bruggen geplaatst. Ik voelde mij vrij om te lachen en te praten zonder een hand voor mijn mond. Geweldig!!! Een half jaar geleden kreeg ik helaas een ontsteking aan mijn voortand. Mijn eigen tandarts wilde er niets aan doen omdat ik mijn tanden door jullie had laten ‘plaatsen’.
Maar aangezien ik 250km van Berg en Terblijt woon, heb ik nog even gewacht. In Januari 2014 toch de stoute schoenen maar aangetrokken en bij jullie een afspraak gemaakt. Jullie hebben de tand een wortelkanaalbehandeling gegeven. De tand was door de ontsteking wat los gaan zitten waardoor hij iets naar voren stond. Daarop werd gezegd dat ik, als ik dat op prijs stelde, een nieuwe tand erop kon krijgen. Aangezien ik super tevreden ben met mijn tanden, hoefde ik geen nieuwe tand. Als klap op de vuurpijl hoefde ik de wortelkanaalbehandeling ook niet te betalen!!!! Mensen, ontzettend bedankt. Als ik genoeg gespaard heb, kom ik ook voor m’n ondertanden. Jullie mogen mijn mailadres als referentie gebruiken.

Ria


03-02-2013

Lieve Mensen,

Kom net bij de kaakchirurg vandaan Dr Lindeboom Z-huis  Amstelveen voor de laatste kontrollen , De tandarts Drs Marty Karoly kreeg een GROOT compliment voor het plaatsen van 17 kronen en het verder totaal in orden maken van mij gebit.

                                                      VAKWERK

En dat voor een prijs die bij mij eigen tandarts DRIE maal zo duur was geweest ????? Hoe is dat in een land als Nederland mogelijk, en ik nu ben behandeld in Berg en Terblijt volgens mij ook NL, ik ging er wel met enig voorbehoud naar toe, maar mijn verwachtingen zijn ver overtroffen.

Heb al velen over mijn ervaringen verteld, ik laat een ieder met een vrolijke mooie lach mijn prachtige gebit zien.

Bedankt Jan


31-01-2013

Beste Dental Reizen

Dank u wel voor de goede behandeling in u kliniek. En goede zorg en service van het personeel, in u kliniek. Ik ben echt erg blij met het resultaat. Na het plaatsen van de implantaten weer een mooi gebit gekregen, ik durf nu weer te lachen. Zorg en kundigheid van u tandartsen waren zeer goed. En het goede advies van Musa.
Ik wil bij deze al u personeel bedanken voor de goede zorg,
tijdens mij behandeling in u kliniek in Berg en Terblijt.
U kliniek is aan te raden voor nieuwe patienten.

groeten van Ben Verstraeten uit Breda.


30-01-2013

Beste Dental Reizen

Bij deze wil ik je hartelijk bedanken voor de snelle behandeling, van een herstelling van een afgebroken kroon, die bij mij in turkije geplaats zijn enkele jaren geleden. 28 jan kontakt gehad met jouw, direct een afspraak gemaakt 30 jan en meteen de kroon weer als nieuw gemaakt in Terblijt. Bij navraag over de kosten kreeg ik te ho ren dat dit nog garantie was, dit verbaasde mij zo, dat heb ik bij nederlandse tandartsen nog nooit meegemaakt. nogmaals hartelijke dank.


25-04-2012

Beste Dental Reizen
 
Dank u wel voor de snelle reactie en nu ook voor deze service, ik ben echt heel erg blij met het resultaat, heel blij met alle medewerkers die mij in Antalya geholpen hebben en nu nog blijer met deze deal!!!
 
Ik ben vol lof over alles eigenlijk en de mensen om mij heen zijn heel erg verwonderd over het resultaat en zeker als ik ze vertel over de perfecte service.
 
Nu nog even sparen en volgend jaar is mijn hele ondergebit aan de beurt.
 
Nogmaals heel erg bedankt en doe vooral iedereen in Antalya de groeten van mij en tot ziens.
 
Maria Kok

Pages: 1 2 3